Simpozij

3. SEEFAS AESTHETIC MEDICINE SYMPOSIUM SLOVENIJA

LJUBLJANA 05. – 06. okt. 2018. GRAND HOTEL UNION ****

Namen tega edinstvenega regijskega seminarja je predstavitev inovacij na področju minimalno invazivnih nekirurških metod estetske medicine s strani mednarodnih predavateljev. Ne zamudite te čudovite priložnosti, da svoja znanja razširite in se poučite o najnovejših trendih v estetski medicini.

Namen SEEFAS-ovega znanstvenega simpozija je predstaviti udeležencem, kako uspešno kombinirajo različne metode in tehnike na področju medicine.

Skozi aktualna in zanimiva predavanja ter delavnice se bodo udeleženci seznanili s sodobnimi smernicami estetske medicine.

Predavanja, hands-on delavnice ter tudi panelne diskusije bodo predstavili vsa področja estetske medicine, vključno z antiaging tretmaji za pomlajevanje, laserji v estetiki, oblikovanjem telesa, spopadanjem z zapleti, komunikacijo s pacienti, izdelavo vašega poslovanja in marketinga, s poudarkom na zdravstvenem turizmu.

Delavnice hands-on modulov vključujejo praktično individualno delo na modelih v manjših skupinah v odličnih pogojih pod vodstvom inštruktorjev SEEFAS-a.

Po uspešnem zaključku hands-on modulov vsi udeleženci prejmejo mednarodne certifikate

“SEEFAS AESTHETIC MEDICINE CERTIFICATE“.

Na simpoziju lahko sodelujejo izključno doktorji medicine in dentalne medicine, ki se zanimajo za minimalno invazivne in nekirurške metode na področju estetike obraza.

Veselimo sevaše udeležbe!

Vljudno vabljeni!