O nas

South East Europe Facial Aesthetic Society (SEEFAS), Združenje za estetiko obraza jugovzhodne Evrope, je ustanovljena v Zagrebu, regijskem centru odličnosti nekirurških in minimalno invazivnih posegov na področju estetske medicine.
Vizija in poslanstvo Združenje za estetiko obraza jugovzhodne Evrope  – South East Europe Facial Aesthetic Society (SEEFAS) je povezati strokovnjake s področja medicine in dentalne medicine s ciljem izobraževanja, izmenjave izkušenj, razvoja in strokovnega napredovanja ter organizirati znanstvene simpozije v sodelovanju s sorodnimi mednarodnimi organizacijami v medicinski stroki, ki se ukvarjajo z estetsko medicino, s posebnim poudarkom na nekirurški in minimalno invazivni estetiki obraza ter razvoju medicinske stroke in zdravstvenega varstva v celoti.
SEEFAS aktivno deluje v regiji jugovzhodne Evrope: v Italiji, Sloveniji, na Hrvaškem, Madžarskem, v Srbiji, Bosni in Hercegovini, na Kosovu, v Albaniji, Makedoniji, Črni gori, Bolgariji, Romuniji, Grčiji in Turčiji.

Cilj Združenja za estetiko obraza jugovzhodne Evrope – South East Europe Facial Aesthetic Society (SEEFAS) je zbrati multidisciplinarni tim strokovnjakov, ki se ukvarjajo z nekirurškimi in minimalno invazivnimi metodami v estetski medicini.
S to novo vejo estetske medicine se poleg plastičnih kirurgov in doktorjev dentalne medicine vse več ukvarjajo tudi dermatologi, maksilofacialni kirurgi, otorinolaringologi, oftalmologi in drugi specialisti.
V predsedstvu in skupščini SEEFAS-a so ugledni in cenjeni regijski strokovnjaki iz sveta estetike in estetske medicine, doktorji znanosti in znani svetovni strokovnjaki medicinskih specializacij.
Namen združenja je omogočiti razvoj in postaviti smernice pri delu in uporabi dermalnih polnil, botulinum toksina tipa A ter ostalih metod, materialov in zdravil, ki se uporabljajo v estetiki obraza, s poudarkom na neinvazivnem in nekirurškem pristopu.
SEEFAS ima izobraževalne centre v Sloveniji, Bolgariji, Bosni in Hercegovini ter na Hrvaškem.
V zadnjih nekaj letih je bil SEEFAS soorganizator številnih večjih teoretično-praktičnih simpozijev, kjer je bilo udeležencem poleg vrhunske nastanitve in več dnevnih izobraževanj in odlične namestitve zagotovljen tudi bogat družabni program. V vrsti manjših enodnevnih tečajev, na katerih so do sedaj pridobivali znanje in iskušenje številni udeleženci.
Po zaključku izobraževanja vsi udeleženci postanejo certificirani člani SEEFAS-a in prejmejo certifikat
“SEEFAS AESTHETIC MEDICINE CERTIFICATE“.
Glavni cilji družbe so:
1. Strokovno izobraževanje z organizacijo mednarodnih simpozijev
2. Organizirati delavnice hands-on modulov, kje udeleženci pridobijo SEEFAS-ove certifikate o izobraževanju
3. Sodelovati z vsemi zainteresiranimi specialisti
4. Sodelovati s sorodnimi mednarodnimi organizacijami
5. S publikacijami promovirati vrednost in pomen nekirurških in minimalno invazivnih metod v antiaging tretmajih estetske medicine
6. V regiji jugovzhodne Evrope prevzeti vlogo profesionalnega in glavnega svetovalnega organa za izobraževanje z minimalno invazivnimi in nekirurškimi antiaging metodami
SEEFAS je partner Hrvaške družbe za estetiko obraza (HDEL).

www.hdel.hr

https://www.seefas.com/hr/prijava/